Ads

English French German Spain Dutch Portuguese Chinese Simplified

27 Μαρ 2014

10 Πρωταπριλιάτικες φάρσες που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας

http://www.fimes.gr
Η Πρωταπριλιά πλησιάζει. Πάρτε την κάμερα, την φωτογραφική μηχανή, το smartphone, το tablet ... και κοιτάξετε παρακάτω μερικές ιδέες για πολύ γέλιο για τους μικρούς σας θησαυρούς!  





1. Παγωτό – πουρές πατάτα

Στο ποτηράκι για παγωτό, βάλτε πουρέ πατάτας με κόκκινη σαλτσούλα από πάνω. Ψύχραιμη, παίξτε τον ρόλο της πιο cool μαμάς του κόσμου, λέγοντας σήμερα το βράδυ έχουμε «παγωτό». Παρατηρήστε απλά τις φατσούλες τους όταν ανακαλύψουν την  πραγματικότητα. Βρήκαμε και πολλές ακόμα παρόμοιες ιδέες όπως cupcakes από πατάτα, κιμά, μακαρόνια…. Πάρτε μια ιδέα εδώ

2. Παγωμένα δημητριακά

pagwmena-dhmhtriaka
http://kidsactivitiesblog.com/39352/april-fools-day-prank
Βάλτε σε ένα μπολ τα αγαπημένα δημητριακά του παιδιού σας μαζί με το γαλατάκι και τοποθετήστε τα από το βράδυ στην κατάψυξη. Το πρωί σερβίρετε στα μικρά σας και γελάστε με τα ξαφνιασμένα μουτράκια τους όταν ξεκινήσουν να τρώνε με το κουταλάκι. 

3. Γεμίστε τα παπουτσάκια τους με χαρτί

xarti-papoutsia
BuzzFeed.com
Γεμίστε τα παπουτσάκια του παιδιού σας με χαρτί στο μπροστινό σημείο. Όταν το πρωί προσπαθήσουν να τα φορέσουν και δεν τους κάνουν, πείτε τους με τα μάτια ανοιχτά από «τρομερή έκλπληξη» «οοοοοοοοοο πόσο πολύ μεγάλωσαν τα ποδαράκια σου τη νύχτα»    

4. Ράψτε μια από τις κάλτσες

rammenh-kaltsa
BuzzFeed.com


Ράψτε μια από τις κάλτσες του παιδιού σας στη μέση, έτσι ώστε το ποδαράκι να μην φθάνει έως το τέλος ….. φατσούλα απίστευτη …. την εξήγηση που θα δώσετε στο μικρό σας, την αφήνουμε στη δική σας φαντασία...  






5. Καλύψτε το καπάκι του σαμπουάν με διαφανή μεμβράνη τροφίμων  

sampouan-memvranh
BuzzFeed.com
Ξεβιδώστε το καπάκι του σαμπουάν, καλύψτε με διαφανή μεμβράνη τροφίμων, βιδώστε και πάλι το καπάκι και κόψτε τη μεμβράνη που προεξέχει. Αυτό ήταν … απολαύστε την επίμονη προσπάθεια του παιδιού σας να βγάλει έστω και μια σταγονίτσα σαμπουάν. Μμμμμ τώρα που το σκέφτομαι η φάρσα αυτή μπορεί αν εφαρμοστεί και  σε άλλα μέλη της οικογένειας. Θα διαφέρουν μόνο οι φωνές που θα ακούγονται από το μπάνιο ….

6. Μερικές σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής κάνουν θαύματα

xrwma-zaxaroplastikhs-dhmhtriaka
http://www.kidspot.com.au

Βάλτε μερικές σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής στο κάτω μέρος του μπολ του παιδιού σας. Στη συνέχεια, καλύψτε με δημητριακά. Αφήστε το παιδί σας να βάλει το γάλα το οποίο όπως καταλαβαίνετε θα γίνει μαγικό … αλλάζοντας χρώμα, καθώς ανεβαίνει προς την επιφάνεια.

7. Τρόφιμα με ματάκια  


trofhma-me-matakia
http://imgur.com/oWAP2
Μια πραγματικά εκπληκτική ιδέα. Τοποθετήστε ματάκια (θα τα βρείτε σε πολλά σημεία πώλησης – π.χ. στα Jumbo) σε διάφορα τρόφιμα που έχετε στο ψυγείο. Απολαύστε την έκπληκτη φατσούλα του παιδιού σας όταν δει πως το γάλα, ο χυμός, το τυράκι και τα αυγά το κοιτάζουν κατάματα... 

8. Χυμός – ζελές 


xumos-zeles
http://www.meetthedubiens.com
Σερβίρετε στο παιδί σας ένα ποτήρι χυμό που στην πραγματικότητα θα είναι ζελές. Πώς να είναι άραγε εκείνη η πρώτη γουλιά….

9. Κολλήστε ένα μπαλόνι στην τουαλέτα

http://www.flickr.com
Κολλήστε ένα μπαλόνι στο οποίο έχετε γράψε με μαρκαδόρο «Καλή πρωτοχρονιά» ή και «Έκπληξη» στην τουαλέτα και κλείστε το καπάκι. Το πρωί απολαύστε την φατσούλα του παιδιού σας όταν ανοίξει το καπάκι και εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά του το μπαλόνι.   


10. Τούρτα έκπληξη 

Τέλος, αν πραγματικά θέλετε να κάνετε μια πλάκα αλλά και ταυτόχρονα έχετε την όρεξη να καθαρίζετε, δοκιμάστε το παρακάτω
http://nowaygirl.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου