Ads

English French German Spain Dutch Portuguese Chinese Simplified

24 Ιαν 2015

Top 10 ξένες σειρές! (comedy)

Και σε ποιόν δεν αρέσουν οι κωμωδίες!?Ρίξε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες ξένες σειρές τα τελευταία 20 χρόνια!Απίστευτο χιούμορ, πολύ γέλιο, επικές ατάκες, αγαπημένες οικογένειες και αχώριστα φιλαράκια!





   
1. Friends(1994-2004)
       
2. How i met your mother
(2005- 2014)
Τα φιλαράκια είναι η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Οι χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι έξυπνοι διάλογοι και οι πλάκες που κάνουν ο ένας στον άλλο θα σας καθηλώσουν στον καναπέ! Να φανταστείτε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είδαν πάνω από 51 εκ. τηλεθεατές! Συνεχίζει να προβάλλεται σε πάνω από 100 χώρες.



 Ο αθεράπευτα ρομαντικός κ ονειροπόλος Τεντ αφηγείται στα παιδιά του (το 2030!) πως γνώρισε την μαμά τους πριν από 25 χρόνια. Από την ιστορία δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι 4 καλύτεροί του φίλοι. Η παρέα μπλέκει σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις, το κάθε επεισόδιο είναι μοναδικά αστείο με πανέξυπνο χιούμορ! Η ιστορία θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος μιας και μόνο τότε ο Τεντ μας αποκαλύπτει ποια είναι η γυναίκα της ζωής του!

   
3. Malcolm in the middle
(2000-2006)
Ο Μάλκολμ και οι τρελή του οικογένεια πρωταγωνιστούν σε μία κωμική σειρά που κέρδισε πολλά βραβεία με πολλές περισσότερες υποψηφιότητες. Φανταστείτε ένα σπίτι με τέσσερα άτακτα αγόρια, μια αυστηρή μαμά, ένας φευγάτος μπαμπά και καθόλου λεφτά και πολλαπλασιάστε το επί 10! Τα παιδιά επαναστατούν συνεχώς και μπλέκουν σε καυγάδες και τσακωμούς αλλά οι γονείς ενωμένοι πάντα βρίσκουν λύσεις και...τιμωρίες για να βάλουν τάξη στην τρελή οικογένεια!


    
4. Two and a half men
(2003-*)
     
5. Mike and Molly
(2010 -*)
    Ο Τσάρλι είναι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρία, νέος, και ωραίος ευκατάστατος εργένης, σπίτι στο Μαλιμπού, πολυτελές αυτοκίνητο και πολλές γυναίκες στην ατζέντα του! Η ηρεμία του Τσάρλι όμως θα διαταράξει απόλυτα ο αδελφός του Άλαν ο οποίος δεν έχει σπίτι ούτε λεφτά. Το μόνο που έχει είναι λίγη αξιοπρέπεια, ένα πλούσιο αδελφό και ένα αξιαγάπητο μικρό αγόρι. Η παράξενη συγκατοίκηση εξελίσσεται σε σχέση αγάπης, στοργής και πολλές φορές οργής!




 Ο Μάικ και η Μόλι γνωρίζονται σε συνέδριο των "Ανώνυμων    Φαγάδων"! Και οι δύο είναι απλοί με χιούμορ και θετική σκέψη και  σχεδόν αμέσως ερωτεύονται! Δυο χήρες μαμάδες, μια αδελφή  μακιγιέζ σε γραφείο τελετών, δυο φίλοι ο ένας αστυνομικός με  καυστικό χιούμορ (ο οποίος ζει με την γιαγιά του) και ο άλλος  σερβιτόρος από την Σενεγάλη... Δυο τρελές τρελές οικογένειες θα  ενωθούν με την αγάπη των Μάικ και Μόλι!




      
6. The Big Bang Theory
(2006-*)
Ο Λέοναρτν και ο Σέλντον είναι δυο νεαροί φυσικοί επιστήμονες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης και μεγάλη αγάπη και πάθος για το σύμπαν. Όλα είναι πάντα στην εντέλεια στην "μικρή" τους παρέα που αποτελείται από τους δυο, τον Χάουαρντ και τον Ραζ. Δεν έχουν καμία ιδέα από γυναίκες και γλέντια. Εκεί λοιπόν μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα η Πενι, μια νεαρή κοπέλα με όνειρο να κατακτήσει τη showbiz. Με την δυναμική της παρουσία και χαρακτήρα εισβάλει στην παρέα και τους μαθαίνει βήμα βήμα πως να ζουν έντονα!

   
     
7. Scrubs(2001-2010)
Η σειρά επικεντρώνεται στις περίεργες εμπειρίες του ειδικευόμενου γιατρού Τζων Ντόριαν ο οποίος ξεκινάει την καριέρα του σε ένα σουρεαλιστικό νοσοκομείο με μερικούς φίλους, απροβλέπτους συνεργάτες και ασθενείς. Οι πρωταγωνιστές έχουν πολύ χιούμορ και ζωηρή φαντασία, καυστικά σχόλια και πολλές πολλές καθημερινές περιπέτειες και μαθαίνουν πολλά για την αγάπη και την πραγματική φιλία!





      
8. That 70's show
(1998-2006)

Τα επεισόδια ακολουθούν τις ζωές των έξι φίλων που παλεύουν με τις δυσκολίες της εφηβείας. Η παρέα πάντα βρίσκει τρόπο διαφυγής από καθημερινά προβλήματα και τσακωμούς με τους γονείς. Ερωτεύονται, χωρίζουν τα ξαναβρίσκουν και πάει λέγοντας... Η Ντονα και η Τζακι είναι τα κορίτσια της παρέας αλλά και οι δύο με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες και συμπεριφορά. Ο Έρικ και ο Στίβεν είναι σαν αδέλφια (μερικές φορές), Ο Κελσο είναι ο όμορφος και όχι τόσο λαμπρός της παρέας και τέλος ο Φεζ ο αλλοδαπός με αστεία προφορά , μιας και μέχρι το τέλος δεν αποκαλύπτει από ποια χώρα προέρχεται, είναι πολύ φιλικός και ειδικά με τα κορίτσια...



     
9. The fresh prince of 
Bel-Air(1990-1999)
Ο Φίλιπ και η Καρίν ζουν σε ένα από τα πιο ωραία και αξιοθέατα σπίτια στη Καλιφόρνια. ΄Εχουν μια υπέροχη οικογένεια, λεφτά, τρόπους, γνωστούς σε υψηλές θέσεις. Όλα πηγαίναν ομαλά για την καθώς πρέπει οικογένεια μέχρι που αποφασίζουν να δεχθούν άλλο ένα μέλος...τον ανιψιό τους, Ουίλ Σμιθ! Είναι το κακό παιδί της γειτονιάς και η τιμωρία του είναι να μάθει καλούς τρόπους! Όλοι οι οικογένεια θα προσπαθήσει να τον βάλει στο σωστό δρόμο αλλά ο Ουιλ έχει άλλα σχέδια!




     
10. Two guys and a girl
(1998-2000)
Μια σειρά διαμάντι που ίσως λίγοι έχουν ανακαλύψει. Δυο αγόρια και μια κοπέλα σε ηλικία είκοσι...κάτι, δουλεύουν σε μια πιτσαρία στη Βοστώνη, ζουν μαζί και ο καθένας παλεύει για το όνειρο του. Οι φίλοι έχουν απίστευτες ατάκες και δημιουργούν μεταξύ τους αστείες και πολλές φορές τραγικές καταστάσεις. Αυτή η σειρά θα σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί έχει μόνο 4 σεζόν!







Μιας και βλέπω πολλές κωμωδίες αυτές είναι οι μέχρι τώρα επιλογές μου και τις έχω αριθμήσει τυχαία!Ελπίζω να απολαύσετε κάποια σειρά από τις παραπάνω με την οικογένεια σας και να μου γράψετε εντυπώσεις ή ακόμα και άλλες προτιμήσεις που μπορεί να έχετε. Ποια είναι η αγαπημένη σας σειρά κωμωδίας?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου